HODINA MILOSTI PRO SVĚT – 8.PROSINCE 12-13

Výňatek z časopisu SVĚTLO 48/2010:

HODINA MILOSTI PRO SVĚT

8. prosince 1947 při zjevení v dómě v Montichiari vyslovila Panna Maria toto přání: 

„ Přeji si, aby se každoročně 8. prosince od 12 do 13 hodin konala hodina modliteb za svět. 
Tato pobožnost zajistí mnoho duchovních i tělesných milostí. Náš Pán, můj Božský Syn, chce lidem darovat přemíru svého slitování, když se dobří budou modlit za své hříšné bratry. 
Sdělte Svatému otci, že si přeji, aby tato hodina milosti byla známá celému světu a po celém světě se rozšířila. Ten, kdo nemůže navštívit svůj farní kostel, ať se modlí doma v poledne a také obdrží mnoho milostí. 
Brzy poznáte velikost této hodiny milostí. Pro všechny děti, které dopřejí této prosbě sluchu a vezmou si ji k srdci, mám připravenu plnost milostí. 
Stále existují tiší a skrytí prosebníci a oběti za hříšné duše, kteří svolávají milosrdenství našeho Pána na tuto zem. Nyní je hodina modliteb, hodina dobrého příkladu, hodina oběti a věrnosti a odvážného přičinění. Modlitba, oběti a pokání tak mnoha duší zabraňují tomu, aby na lidstvo dopadl soud Boží spravedlnosti. Hořím láskou a žádám modlitby za záchranu světa! 
Kdybyste věděli, jak mnoho mých dětí jde cestou záhuby! I Církev je ve velkém nebezpečí. Doba je stále více zlověstná. Nesu ve svém srdci utrpení mnoha nemocných a trpících, abych je přivedla k větší svatosti. Jsem Matka plná lásky ke svým dětem! 
Bude to 8. prosince, kdy Neposkvrněné Početí rozdrtí Hadovu hlavu.” 

Dne 7. 12. 1947 v Montichiari se zjevila Panna Maria s fatimskými dětmi, s Hyacintou a Františkem. 
Přišla oznámit tzv. Hodinu milosti, která se má slavit vždy v poledne dne 8. prosince. Více informací o zjeveních v Montichiari (kde se Panna Maria představila jako Mystická růže – Rosa Mystica) najdete na http://web.katolik.cz/feeling/2_5.htm 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.